Skip to main content

Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR - SERIEPLATS 2015/2016

Varför ska man köpa serieplats?

Du har din egen plats garanterad hela säsongen, du kan lätt skicka din biljett vidare till din kompis de matcherna du inte kan gå, och du sparar pengar på att köpa serieplats jämfört med att köpa enskilda biljetter. Som serieplatsinnehavare är du dessutom först på pucken med exklusiv information och erbjudande från våra partners.

När startar försäljningen av serieplatserna?

19 maj släpper vi våra serieplatser. Platsen du hade förra säsongen ligger reserverad till och med den 27 augusti, därefter släpps den till allmän försäljning. Om du köper din plats innan den 26 juni blir du uppgraderad utan extra kostnad till vår mest exklusiva serieplats; Serieplats Plus och får mängder av extra förmåner

Ingår Champions Hockey League matcherna i min serieplats?

I din serieplats ingår gruppspelsmatcherna i CHL utan extra kostnad. Du byter in din voucher i VIP-entrén matchdag på Frölundaborg och får en ny biljett. Till eventuellt slutspel har du förtur samt rabatt på platserna.

Hur beställer man serieplats?

Enklaste sättet att beställa HÄR på hemsidan alternativt besöka oss i Scandinaviums biljettkassa, öppet vardagar 12.00 - 18.00 med reservation för ev ändringar, besök GotEvents hemsida och tryck på BILJETTER för mer information

Var hittar jag mitt kundnummer?

Kundnumret står ovanför ditt namn på tidigare säsongskort.

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på Glömt ditt lösenord? och fylla i ditt lösenord i rutan. Från det att du har tryckt på BEGÄR NYTT LÖSENORD tar det ett par minuter innan du fått ett nytt autogenererat lösenord skickat till din e-postadress. Alla frågor kring inloggningar hänvisas i första hand till vår systemleverantör, Ticnet på nummer 0776 – 70 77 77.

När ska man senast betala sin serieplats för att vara säker på samma plats som förra säsongen?

Platsen du hade förra säsongen ligger reserverad till och med den 27 augusti, därefter släpps den till allmän försäljning. Om du köper din plats innan den 26 juni blir du uppgraderad utan extra kostnad till vår mest exklusiva serieplats; Serieplats Plus och får mängder av extra förmåner.

Hur gör man om man inte använder internet?

Lättaste sättet att beställa om man inte har tillgång till dator är att besöka oss i Scandinaviums biljettkassa, öppet vardagar 12.00 - 18.00, alternativt att ringa Ticnets Callcenter, 031-81 10 20, öppet vardagar 09.00 - 17.00.

Om man hade serieplats 2014/2015, men vill byta plats. Hur gör man då?

Du som fått erbjudande om att förnya din serieplats kan göra det direkt här på sajten. Vill du ha en annan plats får kan du välja att inte acceptera din erbjudna plats och istället trycka på HITTA BILJETTER för att leta efter en annan plats. Vill du enbart acceptera några av dina tidigare platser, bocka enbart i de platser du vill ha och gå vidare till betalning

Om du önskar att ändra på antalet platser eller byta sektion via telefon, kontakta då först Scandinaviums Biljettkassa eller Ticnet på 031 - 81 10 20. Din platsreservation gäller t.o.m. 27 augusti 2015, därefter släpps din plats till allmän försäljning.

Vad kostar en serieplats?

Fullständig prislista och arenaöverskiss ser du här

Går det att delbetala sin serieplats?

Vid köp av din serieplats i Scandinaviums biljettkassa går det bra att dela upp din betalning. Öppet vardagar 12.00 - 18.00 med reservation för ev ändringar, besök GotEvents hemsida och tryck på BILJETTER för mer information

Vad innebär Klack Serieplats?

Frölunda klacken befinner sig på sektion A och B i Scandinavium och därifrån skapar klacken mycket av den sköna stämningen i Scandinavium. Goa Gubbar och Sektion 84 är tillsammans aktiva för att hjälpa laget till vinst. Därför kan du räkna med att det förväntas att du är just aktiv om du som köper en Klack Serieplats. Samma gäller förstås styckbiljetter till hemmaklacken och det förväntas alltså av övriga på sektion A och B att du vill sjunga, klappa och helt enkelt vara… aktiv. Hemmaklacken är öppen för alla över 15 år. Goa Gubbar kommer förstås att finnas där. För dig som är under 15 år finns Rookieläktaren. Du kommer till Goa Gubbars hemsida HÄR.

Vad är Serieplats Plus?

Vid köp av Serieplats i kategori 1A, 1B, 2 eller 3 innan den 26 juni uppgraderas du till Serieplats Plus. Detta gäller inte Klack och Görbillig. Som Serieplats Plus innehavare får du en mängd förmåner utöver det som ingår i din vanliga serieplats.

Vad är Frölunda Rookies?

Frölunda Rookies är en klubb för barn i åldern 7 – 14 som gillar hockey, att ha kul och träffa nya kompisar. Som medlem i Frölunda Rookies får du roliga upplevelser tillsammans med andra Rookies på vår populära Rookieläktare. Läs mer här.

Hur får jag information av Frölunda under säsongen?

Det är mycket viktigt att du i samband med ditt köp ser till att din email adress är korrekt registrerad. Det är via dehär adressen Frölunda Indians använder sig av när vi behöver ge dig viktig information, ex. exklusiva nyheter, erbjudande samt information inför evenemang och SM-slutspelet.

Maxbelopp vid köp av Serieplatser?

På sajten gäller ett maxbelopp på 30 000 kr. Det går alltså inte att köpa Serieplatser för mer än detta värde i ett och samma köp. När man ringer Ticnets Callcenter på 031-810 10 20 är det ett maxbelopp på 20 000 kr som gäller. Det finns inga maxbelopp vid betalning i Scandinaviums biljettkassa.

Är seriekortet personligt?

Nej, kortet är inte personligt. Namn på kortet spelar alltså ingen roll. Däremot är platskategori och priskategori fasta. Ungdomskort kan endast användas av ungdomar, pensionärskort kan endast användas av pensionärer och studentkort kan endast användas av en student med ett giltigt CSN- eller Mecenat-kort.

När skickas seriekorten hem till mig?

Betalda kort skickas ut till er i slutet av augusti. Korten skickas till den adressen som du registrerat här på sajten eller på ditt kundkort hos ticnet om du köpte serieplatsen via dem.

Om jag har valt att få min plats levererat som pappersbiljetter, hur får jag dem?

Vid köp av Seriebiljetter (pappersbiljetter istället för kort) kan dessa hämtas i Scandinaviums biljettkassa.

Om jag vill betala in via plusgiro

Om du vill betala in via plugiro så skicka ett mejl till eventinfo@gotevent.se där du uppger ditt bokningsnummer samt information om att du önskar betala ditt seriekort via plusgiro. Du får då ett bekräftelsemejl skickad med instruktioner kring plusgironummer etc.

Om du betalar in 95 kr extra så skickas ditt biljetthäfte hem till dig.

Hittar du inte svaret på just din fråga här, så kontakta oss gärna på kontakt@frolundaindians.com